Keltner Channels

De Keltner kanaal is een handige grafiek hulpmiddel dat u helpt peilen naar de kracht van trends spotten omkeringen en een algemeen kader voor de manier waarop optiesonline.com de markt in beweging is.

Keltner Channels

Keltner kanalen zijn een volatiliteit op basis indicator die een kanaal in de buurt van de prijs vormt. Het kanaal gaat met de prijs. Dit wordt bereikt door het toepassen van een voortschrijdend gemiddelde van de prijs en het creëren van een kanaal door het toevoegen / aftrekken Link … van een gemiddelde True Range (ATR) multiplier / naar het voortschrijdend gemiddelde.

Bij de toepassing van de indicator op de grafiek, zijn er een paar variabelen die u kunt aanpassen. De eerste is hoeveel tijd u de indicator om naar te kijken maar wilt. 20 periodes komt vaak voor, en zal dus bereken het voortschrijdend gemiddelde van de laatste 20 bars, ongeacht of ze zijn 1-minuut of dagprijs bars.

Vervolgens moeten we een ATR Multiplier te http://www.optiesonline.com/iq-option/ kiezen: 2, 2,5 en 3 zijn alle gangbare. Dit betekent dat de bovenste en onderste band 2 wordt (of 2,5 of 3) Gemiddeld werkelijk bereik maatregelen van het voortschrijdend gemiddelde.

Figuur 1. Keltner Instellingen

Bron: freestockcharts.com

In figuur 1 kunt u de instellingen te zien, en hoe ze kunnen worden aangepast. Op de achtergrond kunt u ook zien hoe de Keltner kanalen te kijken op een grafiek.

Tolken Keltner Channels

Het grootste deel van de prijs actie zal in het kanaal vallen. daarvan Dus wanneer de prijs de bovenste of onderste kanaal banden bereikt, is daarentegen groot.

  • Als de prijs van de bovenste band bereikt, toont kracht. Als de trend is omhoog, dit helpt bevestigt de uptrend. Als de trend was naar beneden, de prijs het bereiken van de bovenste band signaleert de downtrend mag dan voorbij zijn.
  • Als de prijs van de onderste band bereikt, toont zwakte. Als de trend is naar beneden, dit helpt bevestigen de downtrend.Als de trend is omhoog, de prijs het bereiken van de inhoud onderste band signaleert de uptrend mag dan voorbij zijn.

Er is ook een middellijn, die ons voortschrijdend gemiddelde. Dit kan ook worden gebruikt om de sterkte van prijsbewegingen beoordelen.

  • Als tijdens een downtrend wordt de prijs niet veel bewegen voorbij de middenlijn op pullbacks, blijkt er niet veel van het kopen van belang, en bevestigt de downtrend.
  • Indien tijdens een uptrend wordt de prijs niet veel bewegen voorbij de middenlijn op pullbacks, blijkt er niet veel van de verkoop van belang, en bevestigt de uptrend.

Figuur twee toont deze concepten op de 2-minuten grafiek van de S & P 500.

Figuur 2. Keltner Channel op 2 minuten met de S & P 500 ETF

 

Bron: freestockcharts.com

Geen indicator is perfect, dus we moeten ook gebruik maken van prijsanalyse om ons te helpen bij onze handelspartners beslissingen.

Dat gezegd hebbende, Keltner Channels zijn nuttig. Gewoon, de hoek van het kanaal helpt stellen de richting van de trend.

Aan de linkerkant van figuur 2 de markt wordt geopend en de prijs gyrates rond. De verhuizing naar beneden is niet sterk genoeg om de onderste band te bereiken. De opwaartse beweging doet bereikt de bovenste band op ongeveer 11:30, maar niet in slaagt om follow-up (en is nog steeds onder de ochtend hoog). De prijs maakt vervolgens op korte termijn lagere dieptepunten en blijft naar beneden te glijden. De Keltner kanaal zou helpen hoogtepunt de downtrend te hebben. De prijs was niet in staat om veel verder te gaan dan de middelste lijn, zodat deze weinig kopen belang als het lager bewogen door de middag.

Keltner kanalen zijn vergelijkbaar met Bollinger Bands. Voor een trading strategie die u kunt gebruiken met behulp van Bollinger Bands en Keltner Channels, zie: strategie voor Trading Sterke Trends in de EURUSD (of een markt)

Final Word

Keltner kanaal zijn een nuttig hulpmiddel voor zowel nieuwe als ervaren handelaren. Voor nieuwe handelaren kunnen ze helpen benadrukken de huidige trend en spot omkeringen. Meer ervaren handelaren kunnen ze gebruiken om marktmacht te meten. Strong duwt om de bovenste of onderste band zijn opmerkelijk. Geen indicator is perfect, dus gebruik prijsanalyse ook om uw trading beslissingen te helpen.